Zakaj na UNG

Individualen pristop, visoka zaposljivost, e-oblike študija, odlične možnosti za vključevanje v raziskovalno delo in izjemne mednarodne povezave.

Študij v majhnih skupinah, osebni pristop predavateljev, osvežitveni tečaji znanja in ostale individualne prilagoditve vam omogočajo, da učinkoviteje razvijate lastne nadarjenosti in veščine.

Kar 94 % diplomantov UNG se zaposli v enem letu po diplomi. K temu pomembno prispevajo praktična usposabljanja in ostale praktične študijske vsebine.

Ste zaposleni, imate poleg študija še druge obveznosti? Kombinirano učenje s podporo študija na daljavo je vaš ključ do uspeha.

Vas zanima raziskovanje, bi radi spoznali poklice v znanosti? UNG vam nudi odlične možnosti vključitve v raziskovalne dejavnosti.

Pridobivajte nova znanja in izkušnje z vključevanjem v poletne šole, projekte in ostale dodatne dejavnosti.

Ste športnik/športnica? Športu prijazna Univerza v Novi Gorici vam bo omogočala usklajevanje športne in študijske poti.

Naj bodo mednarodne izkušnje vaša prednost. O dvojnih diplomah s tujimi univerzami, izmenjavah in ostalih oblikah mednarodne mobilnosti.

Goriška regija s svojo mladostno energijo, raznolikostjo in prikladno obmejno lego ponuja ogromno možnosti prostočasnih dejavnosti.

Preverite, kaj o študiju pri nas menijo naši študenti, študentke, diplomanti in diplomantke. Njihovo mnenje šteje.