Študijske vsebine na daljavo in kombinirano učenje

Želite kakovosten študij, a dvomite, da boste študij uspešno združevali s službo, športno potjo ali drugimi obveznostmi? Vam bivanje na oddaljeni študijski lokaciji celotno študijsko leto predstavlja oviro, po drugi strani pa bi radi pridobili praktične veščine, ki jih zahteva trg dela? Kombinirano učenje s podporo poučevanja na daljavo je prava izbira za vas.

Preverite, kako vam lahko pomagamo uresničiti vaša karierna pričakovanja.

Univerza v Novi Gorici v zadnjih letih ponuja povečan obseg podpore pri študiju na daljavo, v študijskem letu 2020/21 pa je ponudbo možnosti kombiniranega učenja, tj. združevanja običajnih metod poučevanja v prostorih univerze s poučevanjem na daljavo, dopolnila še z izvajanjem kontaktnih ur v hibridni obliki.

Študij je z uvedbo kombiniranih načinov poučevanja in učenja odslej lažje dostopen vsem, ki želijo kakovosten študij in neposredno pridobivanje praktičnih znanj, obenem pa potrebujejo večjo mero e-podpore na daljavo.

Učenje na daljavo kandidatom lahko zagotavlja visoko stopnjo individualnih prilagoditev študija in cenovno ugodnejše izobraževanje.

Dobra pripravljenost UNG na izvajanje študija na daljavo je posledica večletnega načrtnega uvajanja novih pristopov poučevanja.