Dogodki

Vabilo na žalno sejo v spomin prof. dr. Bogomila Berganta
Ob slovesu sodelavca Univerze v Novi Gorici, Fakultete ze matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani in Fakultete za komercialne in poslovne vede prof. dr. Bogomila Berganta sklicujemo žalno sejo v njegov spomin.
Dogodki
26. 6. 2014
IV. Gregorčičevi dnevi
Goriški literarni klub Govorica v sodelovanju z Goriško knjižnico Franceta Bevka, Univerzo v Novi Gorici in KS Gradišče vljudno vabi na IV. Gregorčičeve dneve - Gregorčič ljudem.
Dogodki
17. 6. 2014
Predstavitev znanstvene monografije doc. dr. Ane Toroš
Univerza v Novi Gorici in Goriška knjižnica Franceta Bevka vabita na predstavitev znanstvene monografije doc. dr. Ane Toroš z Univerze v Novi Gorici "O ZEMLJA SLADKA: KAMEN, ZRNO, SOK - Alojz Gradnik ter romanski in germanski svet".
Dogodki
13. 6. 2014
Zaključna študentska predstavitev pri predmetu Industrijsko oblikovanje na Poslovno-tehniški fakulteti
Študenti predmeta Industrijsko oblikovanje na magistrskem študijskem programu Gospodarski inženiring Poslovno-tehniške fakultete Univerze v Novi Gorici bodo ob zaključku študijskega leta predstavili svoje izdelke, ki so jih po načelih Natura Design zasnovali pod mentorskim vodstvom vrhunskih oblikovalcev profesorja Oskarja Kogoja in asistenta Tonija Kancilje.
Dogodki
3. 6. 2014
Letna študijska razstava Visoke šole za umetnost
V petek, 30. maja 2014, vas med 18. in 21. uro vabimo na obisk in ogled semestrske produkcije v Gorico, v palači Alvarez, Via Diaz 5.
Dogodki
27. 5. 2014
Študentski festival vin Visoke šole za vinogradništvo in vinarstvo Univerze v Novi Gorici
Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo Univerze v Novi Gorici bo v četrtek, 29. maja 2014 organizirala že "7. Študentski festival vin", ki bo tudi letos potekal v novih prostorih Visoke šole za vinogradništvo in vinarstvo v dvorcu Lanthieri, Glavni trg 8 v Vipavi.
Dogodki
26. 5. 2014
Vabilo na žalno sejo v spomin prof. dr. Jureta Piškurja
Ob slovesu prijatelja in sodelavca Univerze v Novi Gorici in Nacionalnega inštituta za bilogijo prof. dr. Jureta Piškurja sklicujemo žalno sejo v njegov spomin.
Dogodki
22. 5. 2014
Predavanje v okviru Znanstvenega večera
Univerza v Novi Gorici vabi na predavanje, ki ga bo imela dr. Saša Bajt (Photon Science DESY - Deutsches Elektronen-Synchrotron, Hamburg), z naslovom "Slikanje z rentgensko svetlobo: optika na merilu atomov". Predavanje bo v četrtek, 22. maja 2014 ob 19. uri v dvorcu Lanthieri v Vipavi.
Dogodki
15. 5. 2014
Vabilo na velikonočni koncert Univerze v Novi Gorici
Vabimo vas na velikonočni koncert Univerze v Novi Gorici, ki bo v ponedeljek, 21. aprila 2014, ob 17. uri v Baziliki Marijinega vnebovzetja na Sveti Gori pri Novi Gorici.
Dogodki
14. 4. 2014
Vabilo na novinarsko konferenco
Vabimo vas na novinarsko konferenco, na kateri vam bomo predstavili odločitev o izboru najprimernejše lokacije za gradnjo univerzitetnega kampusa.
Dogodki
11. 4. 2014
Predavanje v okviru Znanstvenega večera
Univerza v Novi Gorici vabi na predavanje, ki ga bo imela prof. dr. Nada Lavrač (Institut "Jožef Stefan" in Univerza v Novi Gorici), z naslovom "Napredne tehnike rudarjenja podatkov z aplikacijami v biomedicini". Predavanje bo v sredo, 16. aprila 2014 ob 19. uri v dvorcu Lanthieri v Vipavi.
Dogodki
9. 4. 2014
Delavnica "Kako do sredstev za financiranje projektov gospodarstva, univerz in raziskovalnih institucij?"
Primorski tehnološki park v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, Univerzo v Novi Gorici, GZS OZ za severno Primorsko in Znanstveno-raziskovalnim središčem Univerze na Primorskem vabi na brezplačno delavnico »Kako do sredstev za financiranje projektov gospodarstva, univerz in raziskovalnih institucij?« Predstavitev EU programa Obzorje 2020.
Dogodki
8. 4. 2014
Vabilo na ogled razstave »SEM«
Od četrtke, 27. marca 2014 je v Raziskovalnem središču Univerze v Novi Gorici v Ajdovščini, Vipavska 11c, Ajdovščina na ogled razstava grafik z naslovom »SEM«.
Dogodki
31. 3. 2014
Vabilo na predstavitev
Vabimo vas na predstavitev, ki jo bo imel dr. Franci Demšar (direktor Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS) z naslovom »Raziskovalna dejavnost v RS – Univerza v Novi Gorici«.
Dogodki
21. 3. 2014
Predavanje v okviru Znanstvenega večera
Univerza v Novi Gorici vabi na predavanje, ki ga bo imel prof. dr. Jukka Jokilehto (Posebni svetovalec generalnega direktorja Mednarodnega centra za študij varstva in restavriranja kulturnih dobrin - ICROM), z naslovom "Konservatorstvo kulturne dediščine v 21. stoletju: načela in izzivi". Predavanje bo v četrtek, 20. marca 2014 ob 19. uri v dvorcu Lanthieri v Vipavi.
Dogodki
13. 3. 2014
Vljudno vabljeni na razstavo sodelavke Univerze v Novi Gorici
Vljudno vabljeni na odprtje razstave prof. Rene Rusjan, profesorice in programske direktorice Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici, v torek, 4. marca, ob 19. uri v Mestno galerijo Ljubljana.
Dogodki
26. 2. 2014
Univerza v Novi Gorici se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev
Obiščite nas na našem razstavnem prostoru na letošnjem največjem sejmu izobraževanja in poklicev, na Informativi '14.
Dogodki
15. 1. 2014
Vabljeni na razstavo Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici
V četrtek, 16. januarja, Vas med 18. in 20. uro vabimo na obisk in ogled semestrske produkcije v Gorico, v palačo Alvarez, Via Diaz 5.
Dogodki
14. 1. 2014
"From lab to applied science: the industrial biotechnology challenges"
Vabimo vas na dogodek "From lab to applied science: the industrial biotechnology challenges”, ki bo potekal med 13. in 15. januarjem 2014 v prostorih Univerze v Novi Gorici v dvorcu Lanthieri v Vipavi.
Dogodki
10. 1. 2014
Vabilo na javno predanje "Počasna pot gospodarskega okrevanja Združenih držav Amerike"
Vabimo vas na javno predavanje, ki ga bo imel Joshua Harris (Veleposlaništvo Združenih držav Amerike) z naslovom "Počasna pot gospodarskega okrevanja Združenih držav Amerike".
Dogodki
8. 1. 2014