Osnove avtomatskega vodenja

Juš Kocijan, Stanko Strmčnik
ISBN: 978-961-6311-94-6
Cena: 27,00 €
Želim naročiti

Učbenik Osnove avtomatskega vodenja je bil napisan za študij predmeta Osnove avtomatskega vodenja na prvi stopnji programa Gospodarski inženiring Poslovno-tehniške fakultete na Univerzi v Novi Gorici. Njegova uporabnost in namen pa segata širše, saj je namenjen ne le bodočim gospodarskim inženirjem, ampak vsem bralcem, ki ne prihajajo s področij, kjer se podrobneje obravnava avtomatsko vodenje. Osnove avtomatskega vodenja so enciklopedičen pregled področja avtomatskega vodenja in bralca naučijo, kaj lahko pričakuje in zahteva od takega sistema.
Vsebina je pripravljena z mislijo, da bralcu niso znane tehnične podrobnosti in tehnologija, ki se uporablja za načrtovanje in gradnjo sistemov avtomatskega vodenja, se pa pri svojem delu ali vsakdanjih aktivnostih z avtomatskim vodenjem srečuje in ga uporablja.
V učbeniku je več primerov za prikaz opisanih metod. Na koncu večine poglavij so zbrane naloge, ki bodo pomagale pri utrjevanju snovi, in pri večini od njih lahko bralec preveri svojo rešitev ter jo primerja s tisto v učbeniku

Osnove avtomatskega vodenja