Možnosti sodelovanja z UNG po končanem študiju

Sodelovanje v okviru Alumni kluba

_85A8305_Photo_Miha_Godec_copy

Pomoč pri organizaciji dogodkov
Sodelujte pri organiziranju dogodkov: srečanja alumnov, aktivna vloga v okviru letnika, pomoč pri vzpostavljanju mreženja med sošolci.

Pošljite nam svoje mnenje za Alumni novice
Sodelujte pri ustvarjanju zanimivih Alumni novic! Informirajte sošolce o svojih dosežkih v karieri, potovanjih, hobijih. Predlagajte vsebine v novicah, ki vas bi zanimale, pošiljajte nam članke, povzetke tako službenih uspehov, kot tudi povzetke zanimivih potovanj, dogodkov, srečanj.

Pišite nam

Donacije

Pomoč pri zbiranju donacij in doniranje

Alumni ste kot ambasadorji Univerze v Novi Gorici vabljeni, da aktivneje sodelujete pri zbiranju sredstev v okviru Fundacije Univerze v Novi Gorici. Fundacija deluje z namenom razvoja izobraževalne in raziskovalne dejavnosti Univerze v Novi Gorici, zbira finančna in druga sredstva, katerih donosi se uporabljajo za financiranje tekočih projektov.

18.03.2022_11.49.50_REC

Več o Fundaciji Univerze v Novi Gorici

Prenos znanja

Aktivnosti pri prenosu znanj in izkušenj na mlajše generacije

Vabljeni ste, da svoje izkušnje, ki ste si jih nabrali na poklicni poti, delite s študenti UNG. V okviru Kariernega centra se lahko izvede predstavitev podjetja, kjer ste zaposleni, okrogla miza, na kateri sodelujete alumni ipd. Odprti smo za vaše ideje, zamisli in načine sodelovanja!

Sodelovanje v okviru Kariernega centra

Postanite mentor študentu pri praktičnem usposabljanju, razvoju kariere, pomagajte nam poiskati možnosti izvajanja praktičnih usposabljanj študentov. Obveščajte nas o prostih delovnih mestih, ki bi ustrezala profilom diplomantov UNG, štipendijah, ipd. Sporočajte nam katere komptetence gospodarstvo danes potrebuje, katera znanja ob zaključku študija niste imeli, pa vam bi koristila,…

B87Y7066

Karierni center UNG

Kje pa vi vidite možnosti sodelovanja z vašo univerzo?

Sporočite nam vaše ideje in zamisli, za boljšo komunikacijo med alumni in univerzo.

Kontaktirajte nas:

alumni.klub@ung.si
05 62 05 813

karierni.center@ung.si
05 62 05 813