Boban Trajkovski

študent dodiplomskega študijskega programa Gospodarski inženiring

Živijo! Verjetno se še ne poznamo, ampak jaz sem Boban Trajkovski in prihajam iz majhnega makedonskega rudarskega mesta Probištip. Že tri leta študiram na Poslovno-tehniški fakulteti, ki je del Univerze v Novi Gorici. Sedež fakultete je v stari baročni palači Lanthieri, ki sega v leto 1659 in se nahaja v starodavnem mestu Vipava.

Poslovno-tehniška fakulteta ni le navadna fakulteta, temveč zlati medij, kjer se srečata natančnost inženirstva in prefinjenost vodenja. Kot študent te fakultete boste pridobili vse potrebno znanje s področij managementa in vodenja ter se naučili, kako s pomočjo svojih tehničnih veščin izvajati projekte in doprinesti k njihovi uspešni uresničitvi.

Kot največjo prednost študija na Poslovno-tehniški fakulteti bi izpostavil obvezno prakso, ki poteka v drugem semestru tretjega letnika. Pri praktičnem usposabljanju boste svoje teoretično znanje in veščine prvič uporabili v praksi, obenem pa se boste potencialnim delodajalcem naučili predstaviti svoje sposobnosti in veščine na način, ki vam bo v prihodnje v veliko pomoč pri prijavljanju na delovno mesto v želenem podjetju.

Kaj čakaš? Pridruži se tej edinstveni fakulteti, ki ti ponuja številne priložnosti za uspešen razvoj tvoje kariere.


Boban Trajkovski, S. Makedonija, študent dodiplomskega študijskega programa Gospodarski inženiring, Poslovno-tehniška fakulteta Univerze v Novi Gorici

marec 2024