Docent s področja literarnih ved (m/ž)

Datum objave: 10. 6. 2021
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto docenta s področja literarnih ved.
Rok za prijavo do. 8. 7. 2021

K sodelovanju vabimo kandidate, ki jih zanima možnost perspektivne raziskovalne in akademske kariere na Univerzi v Novi Gorici. Ponujamo delo v dinamičnem okolju, podprtem z izrazito vpetostjo v mednarodni raziskovalni prostor.

Raziskovalno delo bo potekalo v Raziskovalnem centru za humanistiko na področju literarnih ved.

Izbrani kandidat bo skladno z izvolitvijo sodeloval tudi pri pedagoških dejavnostih na študijskih programih Fakultete za humanistiko.

Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas, za določen čas enega leta. Predviden začetek dela je 1. 9. 2021, oziroma po dogovoru.

Pogoji za prijavo: * doktorat znanosti s področja literarnih ved, * habilitacijski naziv docent ali pogoji za izvolitev v naziv docenta na Univerzi v Novi Gorici, * sposobnost samostojnega dela, * znanje slovenskega jezika * znanje angleškega jezika.

Obvezne priloge k prijavi: * spremni dopis, * življenjepis s kontaktnimi podatki, * znanstvena in strokovna bibliografija, * kratko motivacijsko pismo, * dve priporočilni pismi.

Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo do vključno 8. 7. 2021 in sicer na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si.

Prijava naj bo poslana kot ena sama priponka e-sporočila v PDF formatu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si