Asistent z doktoratom s področja kulturne zgodovine (m/ž)

Datum objave: 17. 2. 2021
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto asistenta z doktoratom s področja kulturne zgodovine. Rok za prijavo: do 16. 3. 2021

K sodelovanju vabimo kandidate, ki jih zanima možnost perspektivne raziskovalne in akademske kariere na Univerzi v Novi Gorici. Ponujamo delo v dinamičnem okolju, podprtem z najmodernejšo raziskovalno opremo ter z izrazito vpetostjo v mednarodni raziskovalni prostor.

Raziskovalno delo bo potekalo v Raziskovalnem centru za humanistiko na področju kulturne zgodovine.

Izbrani kandidat bo skladno z izvolitvijo sodeloval tudi pri pedagoških dejavnostih na študijskem programu Kulturna zgodovina na Fakulteti za humanistiko.

Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas, za določen čas enega leta. Predviden začetek dela je 1. 4. 2021, oziroma po dogovoru.

Pogoji za prijavo: * doktorat znanosti s področja zgodovine, * pogoji za izvolitev v naziv asistenta na Univerzi v Novi Gorici, * sposobnost samostojnega dela, * dobro znanje angleškega jezika.

Obvezne priloge k prijavi: * spremni dopis, * življenjepis s kontaktnimi podatki, * znanstvena in strokovna bibliografija, * kratko motivacijsko pismo, * kopija diplome oziroma drugih relevantnih dokazil, * dve priporočilni pismi.

Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo do vključno 16. 3. 2021 in sicer na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si.

Prijava naj bo poslana kot ena sama priponka e-sporočila v PDF formatu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si