Podoktorski sodelavec na področju fizike trdne snovi in biofizike (m/ž)

Datum objave: 4. 1. 2021
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja razpis za zaposlitev na delovnem mestu podoktorskega sodelavca na področju fizike trdne snovi in biofizike.
Rok za prijavo: 31. 1. 2021

K sodelovanju vabimo kandidate, ki jih zanima možnost perspektivne raziskovalne in akademske kariere na Univerzi v Novi Gorici. Ponujamo delo v dinamičnem raziskovalnem okolju, podprtem z najmodernejšo raziskovalno opremo ter z izrazito vpetostjo v mednarodni raziskovalni prostor.
Delo se bo izvajalo v okviru Laboratorija za fiziko organskih snovi. Izbrani kandidat bo skladno z izvolitvijo prevzel tudi pedagoške obveznosti s področja fizike na Fakulteti za naravoslovje in Fakulteti za podiplomski študij.

Raziskovalno delo bo obsegalo eksperimentalno delo na področju izdelave in karakterizacije biosenzorjev, ki temeljijo na osnovi grafena ali sorodnih 2D materialov.
Pogoji za prijavo: * doktorat znanosti s področja eksperimentalne fizike trdne snovi, * izkušnje z eksperimentalnim delom na področju izdelave in karakterizacije biosenzorjev, ki temeljijo na osnovi grafena ali sorodnih 2D materialov, * aktivno znanje angleškega in slovenskega jezika, * sposobnost za delo v skupini.
Prednost bodo imeli kandidati z znanjem imobilizacije proteinov na površino grafena in sorodnih 2D materialov.

Obvezne priloge k prijavi: * življenjepis, * natančen opis dosedanjih raziskovalnih izkušenj, * seznam znanstvenih objav, * dve priporočilni pismi.

Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas, za določen čas enega leta. Predviden začetek dela je od februarja 2021 dalje oziroma po dogovoru.
Prijave sprejemamo v elektronski obliki na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si do vključno 31. 1. 2021. Prijava naj bo poslana kot ena sama priponka e-sporočila v PDF formatu.
Kontakti: * za raziskovalno delo: prof. dr. Egon Pavlica, e-mail: egon.pavlica@ung.si * za postopek prijave: Tea Stibilj Nemec, tel. 05 6205 822, tea.stibilj.nemec@ung.si

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si