Tajnica (m/ž)

Datum objave: 21. 8. 2019
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto tajnice.
Rok za prijavo: do 11. 9. 2019

Delo obsega tajniška in organizacijska dela v naslednjih organizacijskih enotah "Univerze v Novi Gorici":http://www.ung.si/sl/: "Fakulteta za humanistiko":http://www.ung.si/sl/studij/fakulteta-za-humanistiko/, "Fakulteta za podiplomski študij":http://www.ung.si/sl/studij/fakulteta-za-podiplomski-studij/, "Raziskovalni center za humanistiko":http://www.ung.si/sl/raziskave/raziskovalni-center-za-humanistiko/, "Center za kognitivne znanosti jezika":http://www.ung.si/sl/raziskave/center-za-kognitivne-znanosti-jezika/.

Pogoji za prijavo: * najmanj V. stopnja izobrazbe administrativne, upravne ali splošne smeri, * sposobnost samostojnega dela in komuniciranja, * znanje angleškega jezika najmanj na stopnji B1, * poznavanje okolja Windows.

Zaželene so predhodne delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih.

Obvezne priloge k prijavi: * življenjepis, * dokazila o izobrazbi.

Rok za prijavo je do 11. 9. 2019. Predviden začetek dela je takoj po zaključku izbirnega postopka. Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas, za določen čas enega leta in z možnostjo podaljšanja.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo v e-obliki na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si. Prijava naj bo poslana kot ena sama PDF priponka k e-sporočilu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si