Strokovni sodelavec s področja digitalnih umetnosti in praks - film, animacija, fotografija, novi mediji, sodobne umetniške prakse (m/ž)

Datum objave: 5. 2. 2020
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto strokovnega sodelavca s področja digitalnih umetnosti in praks - film, animacija, fotografija, novi mediji, sodobne umetniške prakse.
Rok za prijavo do: 26. 2. 2020

Delo se bo izvajalo na Akademiji umetnosti Univerze v Novi Gorici Akademija je mlada, dinamična ustanova s sodobnimi študijskimi pristopi in poudarkom na osebnem delu s študenti.

Izbrani kandidat bo opravljal strokovna in tehnična dela s področja koordinacije izobraževalnih in produkcijskih procesov, logistike mobilnosti in dela na projektih.

Pogoji za prijavo: * zaključena 1. bolonjska stopnja ali visokošolska strokovna izobrazba oz. univerzitetna izobrazba pred uvedbo bolonjskih programov, * samostojnost, prilagodljivost za delo v skupini, natančnost in zanesljivost pri delu, * znanje angleškega jezika najmanj na stopnji B1, * poznavanje operacijskih sistemov, * dve leti delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih.

Obvezne priloge k prijavi: * življenjepis, * dokazila o izobrazbi, * imena in kontaktni podatki dveh oseb, ki lahko podata mnenje o kandidatovih osebnih in strokovnih kvalifikacijah.

Rok za prijavo je do 26. 2. 2020. Predviden začetek dela je čim prej po zaključku izbirnega postopka. Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas, za določen čas enega leta in z možnostjo podaljšanja.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo v e-obliki na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si. Prijava naj bo poslana kot ena sama PDF priponka k e-sporočilu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si