Podoktorski sodelavec (m/ž) na področju kemijske analize grozdja, mošta in vina

Datum objave: 13. 3. 2020
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto podoktorskega sodelavca na področju kemijske analize grozdja, mošta in vina.
Rok za prijavo: do 31. 3. 2020

K sodelovanju vabimo kandidate, ki jih zanima možnost perspektivne raziskovalne in akademske kariere na Univerzi v Novi Gorici. Ponujamo delo v dinamičnem raziskovalnem okolju, podprtem z najmodernejšo raziskovalno opremo ter z izrazito vpetostjo v mednarodni raziskovalni prostor.

Delo bo potekalo v okviru Centra za raziskave vina, na področju znanosti o grozdju in vinu. Izbrani kandidat bo skladno z izvolitvijo prevzel tudi pedagoške obveznosti na Fakulteti za vinogradništvo in vinarstvo pri predmetih, povezanih s kemijo in kemijsko analizo vina na osnovnem in naprednem nivoju, in sicer do deset ur tedensko, ter pri vodenju študentov pri projektnih in diplomskih nalogah. Sodeloval bo tudi pri prijavi novih projektov na nacionalnem in mednarodnem nivoju.

Pogoji za prijavo: * doktorat s področja biotehniških ali naravoslovnih znanosti, * praktične in teoretične izkušnje iz kemijskih analiz rastlinskih vzorcev z uporabo različnih naprednih analitskih tehnik (tekočinska kromatografija, plinska kromatografija v kombinaciji z različnimi detektorji) in modernih tehnik priprave rastlinskih vzorcev za analizo, * aktivno znanje angleškega jezika, * sposobnost za delo v skupini.

Obvezne priloge k prijavi: * življenjepis, * opis dosedanjih delovnih izkušenj, * znanstvena in strokovna bibliografija.

Začetek dela je predviden takoj po koncu izbirnega postopka. Zaposlitev je za polni delovni čas, za določen čas enega leta.
Prijave sprejemamo v elektronski obliki na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si
do vključno 31. 3. 2020. Prijava naj bo poslana kot ena sama priponka e-sporočila v PDF formatu. Kontakt za dodatne informacije: tel. 05 620 85 22 ali e-naslov za prijavo.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si