Računovodja (m/ž)

Datum objave: 22. 6. 2020
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto računovodje.
Rok za prijavo: 21. 7. 2020.

Univerza v Novi Gorici je mlada, ambiciozna univerza, ki študentom ponuja perspektivne, interdisciplinarne in praktično naravnane študijske programe, ponaša pa se tudi z odličnimi raziskovalnimi dosežki.

Ob rasti na raziskovalnem in pedagoškem področju se povečujejo tudi potrebe po strokovni podpori v finančno-računovodski službi, zato iščemo sodelavca oz. sodelavko, ki bo v tesnem sodelovanju z vodjo finančno-računovodske službe pokrival/-a naslednja področja:

  • izvajanje plačilnega prometa v domačem in tujem prometu,
  • poročanje in izdelava zahtevkov za FURS, ZPIZ, ZZZS, AJPES, SURS ipd.
  • samostojno opravljanje del na področju obračuna davka na dodano vrednost in kontrole glavne knjige,
  • samostojno opravljanje del na področju finančne operative,
  • pomoč pri izdelavi planov in analiz,
  • nadomeščanje vodje finančno-računovodske službe.

Pogoji za prijavo: * 1. bolonjska stopnja (visokošolski strokovni ali univerzitetni študijski program) ekonomske ali druge primerljive smeri, * sposobnost samostojnega in timskega dela, * znanje angleškega jezika najmanj na stopnji B1, * tri leta delovnih izkušenj na področju financ in računovodstva.

Obvezne priloge k prijavi: * motivacijsko pismo, * življenjepis, * dokazila o izobrazbi.

Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas in za določen čas enega leta, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Predviden začetek dela je čim prej po zaključku izbirnega postopka oz. po dogovoru.
Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo v e-obliki na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si. Prijava naj bo poslana kot ena sama PDF priponka k e-sporočilu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si