Teden Univerze v Novi Gorici

Datum objave: 27. 9. 2016
Dogodki

Letos se bo Teden Univerze v Novi Gorici odvijal med 30. septembrom in 7. oktobrom 2016. Vabimo vas, da se udeležite dogodkov, ki smo jih pripravili z namenom, da bi vam približali vsebine s področja naravoslovja, tehnike, biotehnike, humanistike, umetnosti in poslovnih ved, ki jih poučujemo in raziskujemo na Univerzi v Novi Gorici.

V okviru zanimivih predavanjih, okroglih miz, delavnic in obiskov naših raziskovalnih laboratorijev boste imeli možnost, da se bolje spoznate našo univerzo ter se srečate z našimi priznanimi raziskovalci, učnim osebjem in študenti.

Začetek dogajanja bomo v petek, 30. 9. 2016, obeležili s spremljevalnim dogodkom Evropske noči raziskovalcev 2106 – dnevom odprtih vrat raziskovalnih laboratorijev in centrov v Univerzitetnem središču v Ajdovščini. Evropske noči raziskovalcev 2016 se bo sicer nadaljevala v petkovih popoldanskih in večernih urah, ko se bo v središču Nove Gorice odvijalo pestro dogajanje (več o tem na: www.znanostzazivljenje.si).

Ostali dogodki Tedna Univerze v Novi Gorici 2016 se bodo odvijali na različnih lokacijah – na sedežu Univerze v Novi Gorici, v Lanthierijevem dvorcu v Vipavi, v Gorici v Italiji, natančneje v prostorih naše Visoke šole za umetnost in v Kulturnem centru Lojze Bratuž, ter v barih oziroma kavarnah Gallus in Rusjan.

Kontakt

Veronika Piccinini
Koordinatorica Tedna UNG 2016
"veronika.piccinini@ung.si":mailto:veronika.piccinini@ung.si
T: 05 33 15 260

Andreja Leban
Stiki z javnostmi
"andreja.leban@ung.si":mailto:andreja.leban@ung.si
T: 05 33 15 397