Poletna šola Modeliranje in izdelava modelov lahkih letal s tehnologijo 3D tiska

Datum objave: 5. 6. 2024
Dogodki
ponedeljek
26
avgust
Ura:
08.00
Do:
29. avgust, 15.30
Lokacija:
Fakulteta za tehnologijo polimerov (Ozare 19, Slovenj Gradec) in Fakulteta za znanosti o okolju (dvorec Lanthieri, Glavni trg 8, Vipava)

Fakulteta za tehnologijo polimerov in Univerza v Novi Gorici organizirata drugo brezplačno poletno šolo Modeliranje in izdelava modelov lahkih letal s tehnologijo 3D tiska, ki bo poteakala od 26. do 29. avusta 2024 v Slovenj Gradcu in Vipavi. Prijave: do 16. junij 2024

Poletna šola Modeliranje in izdelava modelov lahkih letal s tehnologijo 3D tiska

Te zanimajo modeliranje, 3D skeniranje in 3D tisk?  

Si želiš spoznati zakonitosti na področju modeliranja in izdelave modelov lahkih letal?

Želiš sodelovati pri izdelavi modela letala in se naučiti, kako iz modela s 3D tiskom izdelati prototip, ki bo dejansko letel?

Letos poleti lahko tudi ti raziskuješ na kakšen način v računalniškem okolju zasnovati model letala in se preizkusiš, kako daleč bo tvoj model poletel. Pri tem boš obogatil/a znanje o naprednih načinih snovanja izdelkov, kot sta računalniško modeliranje in izdelava prototipnih modelov letal iz polimernih materialov s tehnologijo 3D tiska. 

Rezultat tvojega ustvarjanja bo 3D natisnjen prototip modela letala, ki ga bo vsak udeleženec ali udeleženka (oziroma skupine po 3) na koncu preizkusil v organiziranem tekmovanju.  

-> PRIJAVNI OBRAZEC

Za dodatne informacije nam pišite na sara.jesenicnik@ftpo.eu.

Priponke