Univerza v Novi Gorici se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev

Datum objave: 2. 1. 2024
Dogodki
petek
19
januar
Ura:
09.00
Do:
20. januar, 18.00
Lokacija:
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Obiščite nas na našem razstavnem prostoru na letošnjem največjem sejmu izobraževanja in poklicev, na 15. informativi 2024.

Univerza v Novi Gorici se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev

Petek in sobota, 19. in 20. januar 2024 od 9. do 18. ure - Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Univerza v Novi Gorici se bo predstavila s študijskimi programi prve, druge in tretje stopnje. Predstavile se bodo Fakulteta za znanosti o okolju, Poslovno-tehniška fakulteta, Fakulteta za naravoslovje, Fakulteta za humanistiko, Fakulteta za vinogradništvo in vinarstvo, Akademija umetnosti in Fakulteta za podiplomski študij. Vsi, ki še izbirate svoj študij, ste lepo vabljeni na naš razstavni prostor, kjer vam bomo posredovali informacije o študiju na Univerzi v Novi Gorici. Izkušnje boste lahko izmenjali tudi z našimi študenti ali se s predstavniki kariernega centra pogovorili o možnostih zaposlitve.

Na našem predstavitvenem prostoru vam bomo študenti in zaposleni predstavili študijske programe, način študija in njegove posebnosti, možnosti bivanja, študentske izmenjave, prilagojene oblike študija za študente športnike ter vse ostale s študijem povezane dejavnosti. Predstavitev bomo popestrili s poskusi in utrinki iz praktičnega dela. S študenti Okolja se boste lahko preskusili v poznavanju tujerodnih invazivnih rastlin in živali, študenti Fizike in astrofizike vam bodo razložili delovanje resonančne plošče in plazemske krogle ter pokazali delovanje različnih fizikalnih igrač, študenti Gospodarskega inženiringa pa vam bodo predstavili izdelek legorobot, ki sestavlja rubikovo kocko. Študenti Vinogradništva in vinarstva vas bodo popeljali v svet prijetnih vonjav in vas povabili k izzivu v preizkušanju vaših senzoričnih sposobnosti, s študenti Fakultete za humanistiko boste ne le z razmišljanjem, temveč tudi z okušanjem ugibali o kulturno-zgodovinskih, literarnih ter jezikovnih prepletih kave in čokolade, medtem ko vam bodo študenti Akademije umetnosti pripravili delavnico animacije.

Pričakujemo vas na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v dvorani A2.

Vabljeni na Informativo 2024!

Uradna spletna stran prireditve: 15. informativa, sejem izobraževanja in poklicev